DOPS Newsletter #4

Nyhedsbrevet i denne udgave indeholder nyheder fra den optiske verden, et interview med DOPS’s første formand Christian Bjørn Andersen, salget af Unisensor til Philips og etableringen af Laserlab.dk, som skal styrke udviklingen af avancerede laserlyskilder i Danmark. Derudover har vi et nyt tiltag ”Studerende møder virksomheder”, hvor virksomheder har mulighed for at møde studerende under relativt uformelle omstændigheder. Første arrangement fandt sted 19. september på DTU, hvor Delta og 3shape præsenterede sig for de studerende.

optic fibers

Endelig har vi programmet klar til DOPS årsmøde, som finder sted 13.-14. november 2014 på DTU Risø Campus. Vi glæder os til at se mange af jer til denne årlige begivenhed, hvor vi i år kan præsentere en række interessante inviterede foredrag og ikke mindst Professor Emeritus Holger Bech Nielsen som vil stå for et spændende og underholdende festforedrag.
Bemærk at vi har valgt at udskyde datoen for indsendelse af bidrag til d. 10. oktober. De vigtige datoer for DOPS årsmøde er således:

Indsendelse af bidrag: 10. oktober
Tilmelding: 1. november

(Se mere på dops.dk)

I denne udgave af DOPS nyhedsbrevet vil der for første gang være annoncer fra nogle af vores annoncører. Vi vil gerne opfordre til at støtte dem, da de er en uvurderlig ressource indenfor optikken i Danmark.

God fornøjelse!

Download DOPS nyhedsbrev for oktober 2014

På bestyrelsens vegne,
Ole Bjarlin Jensen

Posted in Newsletter and tagged , , , , .